joi, 22 octombrie 2009

Dor

Si stii care e problema?Ca desi nu mai esti aici...desi inca doare,TU imi dai puterea sa merg mai departe.Oricat de obosita,suparata,revoltata,somnoroasa,vesela,plansa as fi,gandul la tine ma incalzeste,sangele meu e inca cald si inima inca'mi bate cu putere doar cand ma gandesc la tine,iar atunci cand te vad,intamplator sau nu,simt ca ma scurg.Mi'e asa de dor de tine,si stiu ca iti pasa...dar atunci unde esti?Stiu ca bratele tale inca ma vor,si mainile tale la fel.Si mana ta inca e legata de mana mea si simt mirosul tau la fiecare pas.Si inca persista.Si nu mai pot si nu mai vreau si nu mai rezist si am obosit sa o tot iau de la capat.Nu mai merge.Nu se mai poate.Si stau si ma gandesc ca vine ziua de sambata si imi vine sa ma dau cu capu'de pereti.Ziua aia nici n'a inceput si deja o urasc.O URASC.Trebuia sa fiu fericita,nu in starea asta.In alta ordine de idei,sunt ametita.Foarte ametita.Nu'mi pasa decat de tine si de nimic altceva.


Dor? Scuip pe el de dor, n-am chef, ma las purtata, de trotuarele-n sidef, dezvelind zambete, inventand probleme, eu tu si o mie de cafenele...

marți, 20 octombrie 2009

Iubire


"Love is patient and kind, it is never jealous, love is never boastful or conceited, it is never rude or selfish, it does not take offence, nor is it resentful. Love takes no pleasure in others’ sins but delights in the truth; it is always ready to excuse, to trust, to hope and to endure whatever comes. Love does not come to an end. There are three things that last, faith, hope and love and the greatest of these is love."


p.s-pentru cele mai frumoase 6 luni...

duminică, 18 octombrie 2009

Anxietate


Cand m'am trezit dimineata in camera mirosea a frica. Era un miros care ma nelinistea si prima persoana la care m-am gandit ai fost tu. Dupa ce te'am visat doua nopti una dupa alta si m-am trezit in doua dimineti consecutive dezamagita ca "a fost doar un vis", azi mi s'a facut frica. Frica la gandul ca n'o sa te mai visez, ca n'o sa imi dai mesaje, ca o sa ti se intample ceva si n'o sa te mai vad niciodata si asa mai departe.
Am promis ca o sa ma vindec de tine. Am promis si atat.

p.s-tii minte?"Iarna tu esti marea mea."