joi, 5 noiembrie 2009

Pana aici!

Nu.S'a terminat ACUM si AICI.Gata cu posturile astea de cacat.Gata cu plansul aiurea si gata cu TINE.
Nu mai pot si nu mai vreau sa te tarasc in mizeria mea.Tu nu meriti asta.Tu esti tu.Tu poti sa te ridici si sa pleci.Tu poti sa iti spui "STOP,nu o mai vreau."si asta sa si faci.Tu poti sa uiti.Tu poti sa te arunci in bratele oricui.Tu treci imediat la urmatoarea aventura.
Uitarea e atunci cand nu mai simti NIMIC? Cand iti arunci visele intr'o galeata cu smoala incinsa si speri sa se inece acolo? Mi'am pierdut cuvintele pe bolta cu stele. Pentru ca eu nu mai simt nimic de mult timp. Nu simt placerea, nu simt fericirea, nu simt tristetea. Simt doar un gol un stomac si un nod in gat. Imi simt lacrimile fierbinti si sarate.


Si cu toate astea,sa ai grija de tine,dragul meu...

"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet, ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul."

marți, 3 noiembrie 2009

Aripi


-Trebuia sa fii acum, aici.Stii,nu?Nu aveai niciun drept sa faci asta.Lasa'ma dracu in pace!Vreau doar sa respir, cat pot eu de mult,aerul asta rece si urat.Dar vreau sa'l respir.Lasa'ma sa'l respir.Opreste'te.Nu te'ai saturat sa mananci in fiecare zi aceleasi aripi?Nu ti'e rau?Scarba?Sila?

-Asa macar stiu ca nu o sa poti sa pleci nicaieri.Am sa te tin oarecum langa mine.Si oricum...dimineata n'o sa poti sa minti ca esti a mea.Nu ai cum!Stii ca dimineata e cel mai greu. Si daca te las fara aripi, sunt sigur ca ma vei astepta mereu, mereu.Uite,iti dau tot aerul.Ti'l pun in posta.Ai unde sa'l pui?

-Nu.

-Atunci respira scumpo.Respira tot praful,toata mizeria,toata ura.Dar nu mai tanji dupa ce nu poti avea.

-Te urasc pentru ca' mi esti interzis.Si odata cu tine imi este interzis tot.Pana si dreptul la dimineti normale.Pe cat de mult te iubesc,pe atat de mult te urasc.

luni, 2 noiembrie 2009

Aer?

Azi ma simt puternica.Azi am respirat fara tine.Am respirat cu amandoi plamanii,am tras aer,mult aer.A fost prima zi in care am zambit fara sa ma gandesc la tine.Doare,dar tu nu mai esti totul.Trebuie sa ridic capul si sa plec.Asa cum ai plecat tu... fara sa ma uit in urma.
Fara aer,fara zambete,fara ultimul sarut.Fara TINE.Sa las totul in urma,sa nu ma mai opresc odata la 3 pasi si sa ma gandesc ca ne'am sarutat si aici.Sa nu ma mai uit la lucrurile de la tine si sa plang.Sa imi cumpar o pereche noua de aripi.

Mai am putin si am sa invat sa respir.