sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Fericire:)

Astazi vreau sa scriu.Nu am un subiect,desi as putea scrie despre o mie,nu am un motiv desi as putea sa gasesc mii.Pur si simplu vreau sa stau la biroul meu,inconjurata de poze si lucruri dragi,scriind pe tastatura mea neagra,cu o cana de cafea cu lapte in fata.Imi place sa lovesc tastele cu putere,stiind de fiecare tasta unde e amplasata.Imi place sa scriu despre lucrurile marunte,lucrurile simple,care ne fac viata frumoasa.Imi place sa cred ca cineva va zambi cand va citi acest post.
Am o viata simpla.Fac ce'mi place,am oamenii dragi in jurul meu (putini,ce-i drept,dar buni),si iubesc.Fac si greseli,cine nu face?Dar tind sa cred ca le corectez si sunt iertata.Sunt unul din oamenii care face ceva pentru a'si duce pasiunea mai departe,in cazul meu teatru,si care crede in visele proprii.Ei bine,eu cred!Am facut cativa pasi,inspre indeplinirea visului meu.E un pas mic,insignifiant pentru ceilalti poate,dar pentru mine e mult.Mi'am demonstrat mie ca pot.
Daca ma intreaba cineva daca sunt fericita voi spune in mod clar ca da.De ce?Pentru ca am invatat sa apreciez ce am langa mine si sa lupt pentru ce e al meu.Pentru ca eu nu trebuie sa am motiv ca sa zambesc.Pentru ca sunt sanatoasa si cei dragi la fel.Pentru ca viata e frumoasa,exact asa cum e ea.

Nu putem face lucruri mari,doar lucruri marunte cu multa dragoste !

miercuri, 25 noiembrie 2009

Gesturi?


Winston albastru
Bricheta portocalie
Bomboane de menta
Voci
Par proaspat uscat
Miros de cocos
Posturi pe blog
Poze dragute
Vreau o tigara
Nu mai vreau,imi este lene
Hai sa dansam!

Ruj rosu
El
Fericire

Niste flori superbe pe dulap

Hai odata!
Ecler
Telefon public

Rochita rosie cu buline albe
Umbrele?
Tigari savurate

Poate toata lumea ar trebui sa isi petreaca o dimineata in gara, fara sa astepte niciun tren. doar asa... pentru ca linia ferata iti da un sentiment reconfortant ca unele lucruri duc undeva, chiar daca nu este asa.Pentru ca mi`e dor tare de mare!

marți, 24 noiembrie 2009

Fericire

Exista momente in care avem voie sa ne refugiem in zambetul persoanei de langa noi. Exista drumuri marginite de maci superbi care nu duc spre amintirile fostelor iubiri, ci spre viitoarele clipe ale fericirii noastre posibile.Exista iubire fara margini pe pamant, doar puterea noastra sa o cautam sau sa o asteptam este limitata.

luni, 23 noiembrie 2009

Inteleg

Nu vreau sa ma intelegi, vreau sa te bucuri ca nu o faci. Da e corect sa iti lasi mintea sa lucreze dar sa nu crezi intotdeauna in logic. M-am saturat de oameni care sufera de senzatii patrunzatoare. Care au perceptii, probleme si sufera de foame. Inutil ar fi sa nu ma crezi. Pentru ca si eu odata am crezut in tine.




Text obiectiv!Niciun personaj implicat!