vineri, 20 august 2010

"When someone comes into your life, half of you says "You're nowhere near ready", but the other half says "Make him yours forever" "

Mi se pare mie, sau expresia asta este strâns legată de "După ce te arzi odată sufli şi în iaurt"? 
Când vine vorba despre relaţii trecute şi actuale, lăsăm trecutul să intervină? De fapt da, intervine, dar îl lăsăm să intervină prea mult? Facem prea multe comparaţii? Ne ferim prea mult, oare şi lăsam viaţa prea puţin să ne surprindă?
De multe ori am impresia că viaţa nu ne surprinde nicicum, pentru că nu are cum. Noi mereu suntem pregătiţi, de obicei pentru ce e mai rău. Mereu ne aşteptăm, mereu ne facem planuri. Şi care ar fi soluţia? Să lăsăm viaţa să curga şi să o dirijăm din când în când?

3 comentarii:

realbadpisy spunea...

nu cred ca e asa de grav sa fi putin precaut...dupa ce te-ai ars.

Alexandra spunea...

sincer, eu prefer sa ma astept la chestii mai rele si sa fiu placut surprinsa de lucrurile care se intampla...prefer sa gandesc asa decat sa ma gandesc ca totul va fi bine si frumos si sa fiu profund dezamagita...dar regula asta nu o aplic in toate cazurile, depinde de situatie si de toti ceilalti factori

Cameleona spunea...

De multe ori, nu ne mai aruncăm cu capul înainte, ca prima oară. De multe ori... nu mai simţim atât de profund, pentru că ne impunem asta.. Ca să nu ne doară iar.