vineri, 30 aprilie 2010

Copii și Dumnezeu!


Scrisori autentice ale unor copii catre Dumnezeu:
- “Draga Dumnezeule! Daca esti atent duminica in biserica iti arat pantofii mei cei noi.”
- “Dumnezeu! Vreau sa traiesc 900 de ani, ca tipul acela din Biblie.”
- “Niciodata n-as fi crezut ca movul se potriveste cu portocaliul pana ce n-am vazut apusul de soare pe care l-ai facut marti seara. A fost tare misto!”
- “La scoala de duminica ni s-a explicat ce si cate faci. Cine-ti face treaba cand esti in concediu?”
- “De unde ai aflat ca tu esti Dumnezeu?”
- “Pentru balul mascat vreau sa ma imbrac in drac. Nu-i bai, nu?”
- “Tu chiar asa ai proiectat girafa, sau din greseala a iesit asa?
- “De ce lasi oameni sa moara si tot faci altii in loc? N-ar fi mai simplu sa-i lasi in viata pe astia?”
- “Dumnezeule! Ca ai facut mai multe religii, e OK, dar cum de nu le incurci intre ele?”
- “Tu stii despre lucruri, inainte sa fie inventate?”
- “Bunicul a spus ca Tu deja erai cand a fost el copil. Cat de vechi esti?”
- “Iti multumesc pentru fratior, dar eu m-am rugat pentru un catel.”
- “Cat timp am fost in vacanta, tot timpul a plouat si taticul a fost tare nervos si a spus niste lucruri despre Tine dar te rog sa nu-i faci rau!”
- “Te rog sa-mi trimiti un ponei. Pana acum nu ti-am cerut nimic. Poti verifica.”
- “Cum se poate ca pe vremuri atatea minuni ai facut si acum nu-i nici una?
- “Cum se poate ca in ultima vreme n-ai inventat nici un animal nou? Sunt numai acelea vechi.”
- “Doamne, Te rog sa mai pui o sarbatoare intre Craciun si Paste!”
- “Poate Cain si Abel nu s-ar fi omorat daca aveau camere separate. La noi, cu frate-meu funnctioneaza!”
- “Pun pariu ca e foarte greu sa-i iubesti pe toti de pe pamant. Noi suntem doar patru in familie si nu merge.”

PS-Copii sunt atââât de dulci şi inocenţi. Pe măsură ce creştem, ne tâmpim, devenim răutăcioşi şi autosuficienţi. Mergem pe principiul "Dacă nu poţi să ajuţi măcar încurcă". Vă las, am plecat la repetiţii. Nu garantez că o să am de unde, şi timp să postez zilele astea. Weekend frumos, aşa cum vi-l doriţi

 A voastră, Christine

joi, 29 aprilie 2010

mulţumiri!



Din toate imaginile astea concluzia este că blogul meu este din ce în ce mai vizitat. Nu aş fi crezut niciodată că o să am atâţia vizitatori per zi. Nu sunt deloc ahtiată după comentarii şi vizualizări, nu de asta mi-am făcut blog.  Mă bucură enorm de mult faptul că ce scriu eu are totuşi un ecou, că mă citeşte cineva, că nu scriu în van, şi că pot împărtăşi ce simt, imagini, melodii.
 Vă mulţumesc!

miercuri, 28 aprilie 2010

Sunt ce sunt...

Strange ways of showing how much we really care when in fact we don't seem to care at all

Nu ne-a învăţat nimeni să aratăm că ne pasă. Am învăţat asta singuri. Sunt mândră de ceea ce sunt EU.Da, am defecte, de multe ori nu am o viaţă tocmai perfectă, de multe ori mă trezesc în mijlocul nicăieriului. Când eram mică mă visam exact aşa cum sunt acum. Să fiu aşa deşteaptă cum sunt (standardele oricum diferă, şi oricum nu-mi pasă în ochii cui sunt proastă), exact aşa cum sunt. Am aşteptări mari de la mine, pe care le ating zi după zi şi pas după pas. Postul ăsta a fost un fel de auto încurajare... 

 Ce zi banală... Am nevoie urgentă de o baie fierbinte, de ceai, de somn şi iarăşi mult somn. Am nevoie de o sesiune lunga de shopping, deci prin urmare de bani, am nevoie de o carte bună şi de un laptop nou. 

Pe zi ce trece realizez că sunt tot mai mândră de mine, că pot să realizez TOT  ce îmi propun, că mie îmi e de ajuns să ştiu că POT şi VREAU. Că am un om minunat lângă mine, care nu vreau sa plece....
 Că mă pricep să răstorn orice situaţie în favoarea mea, atât de uşor la fel cum îmi colorez buzele în roşu aprins. Şi aş vrea ca undeva la sfârşitul vieţii să pot să spun că am fost fericită....


 P.S-poze cu cadoul pe care i l-am făcut lui de un an, şi cu proiectul meu de la geografie. accept şi păreri pozitive, şi critici....

teatru


Toţi avem vise... Visul meu e TEATRUL. Se spune că viaţa e acolo unde te regăseşti, nu? Ei bine, eu acolo mă regăsesc. Între zeci de obiecte de recuzită, maşinişti, croitorese, regizor, colegi de trupă, scenarii aruncat peste tot, pantofi, rochii, pantaloni, cearceafuri, hainele de afară, ochelari de soare, rujuri, parfumuri, farduri aruncate. Între cele 4-5 ore de repetiţii, între paharele goale de plastic în care a fost cafea, între scrumierele alea mari, între tot. În rolul meu actual, în Jacqueline. Ce sunt actorii defapt? Sunt oameni, tot oameni, numai că oameni în care s-au adunat multe trăiri. Vieţile altor oameni, pe care noi le trăim. Le creăm o lume, mulăm personajul pe noi practic. 
  
 Nu le putem avea pe toate. Sunt zile în care personajul ne urăşte, nu ne ajută deloc. Zile în care suntem obosiţi. Dar înainte de spectacol, ne adunăm în cerc, ne zâmbim şi ne încurajăm. Iar pe scenă urcăm tot cu zâmbetul pe buze şi cu sufletul plin de emoţii şi trăiri.


Am auzit oameni cărora le e frică de admitere. Le e frică, nu au curaj, le e frică că pică sau că sunt respinşi sau mă rog. Mie nu îmi e. Aştept ziua în care o să pot să apar în faţa juriului să arăt ce pot. Aştept ziua în care o să urlu că am fost admisă. Aştept ziua în care să mă afirm. Asta îmi e soarta, şi dacă nu e, atunci o fac să fie....

marți, 27 aprilie 2010

Fashion fashion

Azi mi-a venit în cap un subiect tare controversat şi discutat. Discutat de oameni avizaţi, care sunt în măsura să seteze trenduri... Cred că deja v-aţi prins despre ce e vorba...şi dacă nu, despre FASHION e vorba.

 Se poartă tot felul de chestii. Începând cu colanţii de latex. În varianta pozei de mai jos, sau diferite culori, modele, grade de "luciu". Sunt interesanţi, dar trebuie să fie purtaţi de cineva cu personalitate. Mie personal îmi plac. 


 Un alt lucru la modă sunt gecile de piele. Geniale, merg cu orice ţinută, atât elegant cât şi casual. Nota 10. 


 Un alt "MUST HAVE"al sezonului sunt ceasurile. Şi ele, atât la ţinute elegante cât şi la rochiţe mai casual. Cât mai colorate. Gen : 

 Geniale, completează perfect ţinuta din punct de vedere al acesoriilor. Din punctul meu de vedere ori cercei micuţi finuţi şi lănţic (NICIODATĂ cercei lungi şi lănţişor!!!), ori cercei ceva mai evidenţi, să le zic aşa, şi un ceas.

 Tot un must have al sezonului sunt rochiţe. Multe rochiţe, a venit primăvara. Eu am văzut câteva pe net foarte reuşite. De exemplu
 Astea sunt doar câteva din rochiţele atât elegante cât şi doar de o ieşire în oraş care mi-au plăcut extraordinar de mult. 


 Pantofii coloraţi, cui nu îi plac? O pată de culoare e mereu binevenită, atenţie, UNA!!!
 Adorabili, nu?


 Ochelarii de soare, fie ei supradimensionaţi, fie aviator. Se poartă, mai ales acum că a dat soarele. La ochi, nu pe cap sau păr. 


 Cred că ştim cu toate (SPER) că se poartă boyfriend blazerele şi CLAR sunt un must have. Fie cum or fi. De exemplu


 Se poartă din nou din fericire blugy skinny. Nu îmi plac, în schimb, atunci când sunt purtaţi de fete cu piciorul f mare, sau extrem de plinuţe. În rest cred că se potrivesc la orice siluetă. 
 Se poartă genţile xxl, tip sac, indiferent de culoare, formă şi etc.
 La capitolul costume de baie vara asta o să se poarte...cam aşa ceva:


Important nu e să avem cât mai multe produse în garderobă, ci să le combinăm cum trebuie. Must haveuri în ochii mei pot fi şi o camaşă simpla albă, câteva fuste, o vestă şi etc. Sper că v-au fost de folos într-un fel sau altul ideile mele.
  
 Când vine vorba de un alt subiect, destul de discutat, şi anume cosmeticele, eu am folosit o gamă largă, de multe nefiind mulţumită. Ţinând cont că am lălăit-o deja destul de mult, o să încerc să fiu concisă.

 Începând cu demachiantul. În momentul de faţă am un demachiant de la Garnier, care e chiar mişto, deşi uneori mă ustură. Dar doar uneori. Mai am un demachiant de la Farmec. Ok, sunt de acord că nu e scump, dar asta nu înseamnă că nu e calitativ. Are efect răcoritor, de ceai, e excelent şi pentru cearcăne. Şi demachiază foarte bine.

Rimel am folosit de la Avon, la Oriflame la de toate. Acum folosesc Maybelline mascara falsies. Nu încarcă genele sunt foarte mulţumită. Recomand.

Cât despre tuşul de ochi, produsul cel mai drag mie, ca să zic aşa, iar dacă nu drag, măcar necesar. Nah, se asortează cu ochii mei mari... Am folosit Avon, Rimmel, Oriflame. Toate bune la început. Apoi arăta de parcă ar fi fost gri, o nuanţă ştearsă. aşa... Acum am descoperit Maybelline liner express, care dupa vreo 20 de utilizări e înca ok. Dacă ştie cineva ceva mai bun, indiferent de preţ, e liber la comentarii.

 Farduri folosesc destul de des, am o cutie de la Sephora, câteva de la Avon şi nu am avut probleme cu ele. Am cu sclipici, fără sclipici şi etc.
  
 Anticearcăn deşi folosesc extrem de rar în cazuri de maximă nevoie, folosesc unul de la Oriflame şi nu am de gând să-l schimb pentru că-şi face treaba.

 Folosesc iluminator de la Sephora, e genial.


Un capitol tare versificat sunt glossurile. Am o grămadă, Sephora, Rocher, Avon, şi etc.Poze cu câteva din produsele pe care le am la capitolul ăsta. Plus alte chestii no name.

 Când vine vorba de fon de ten, nu mă dezlipesc deloc de Loreal Accord Parfait


Iar când vine vorba de oje, mi-am alcătuit un mini set de oje Sephora, iar la geluri de duş nu am pretenţii mari, mor după cele cu lapte şi miere..

Parfumurile le-am lăsat ultimele...mi-au plăcut multe şi am avut multe şi încă am,la mine parcă e parfumeria din colţ... Însă cel mai bine îmi reprezintă personalitatea Little Kiss, Chanel No 5, Gucci rush şi Rocher şi Celine Dion.

 THE END...sper că nu am omis nimic.

PRECIZARE: unele poze sunt de aici  iar altele pur şi simplu google, altele garderobă personală