sâmbătă, 11 septembrie 2010

Citatul zilei si cugetari de la miezul noptii

“When tomorrow turns in today, yesterday, and someday that no more important in your memory, we suddenly realize that we’ re pushed forward by time. This is not a train in still in which you may feel forward when another train goes by. It is the truth that we’ve all grown up.And we become different.  “



 Este in regula sa apari la usa unui tip cu o duzina de trandafiri si sa-ti declari iubirea nemuritoare. Este in regula sa bei prea mult si sa-ti suni fostul de 20 ori si apoi sa mori de rusine cand iti dai seama ca numarul tau probabil ii apare la numele celui care suna. Este in regula, pentru ca a te face de ras din dragoste este legat de tine, de cat de mult ai de oferit si de cat de departe esti dispusa sa mergi pentru a-ti pastra inima deschisa atunci cand totul in jur te face sa-ti doresti s-o inchizi. 

Tu ce mai faci?

"Ce faci?", este cea mai comuna intrebare ever. Toti o folosim, a devenit ca un salut. Ne intalnim, ne salutam(sau trecem direct si peste asta), si apoi vine obisnuita intrebare "Ce faci?", la care raspunsul cel mai comun e "Bine".

 Si eu folosesc intrebarea asta ca pe o chestie fireasca, de multe ori nici macar nu ascult raspunsul. Si oare cati dintre noi intreaba pe cineva ce face si asteapta sa auda raspunsul?

 Cu totii avem oameni apropiati, oameni dragi. Iar eu una, pe aceia ii intreb "Ce mai faci?"si astept raspunsul...
Mihaela Radulescu spunea in cartea ei cam in felul urmator, ca ea prefera sa spuna "Ce mai faci?"in loc de "Te iubesc", sau "Imi este dor de tine", pentru ca suna mai putin egoist...

 Trecem unii pe langa altii fara macar sa ne mai vedem, fara macar sa ne mai pese, toti suntem prea atenti la dramele personale. Dam impresia ca ne ascultam unii pe altii, dar de fapt nu dam doi bani pe nevoile si supararile altora...

 Una peste alta ascult Chris Brown-superhuman, sunt intr-un fel sau altul legata de asta, mi-am pregatit hainutele si chestiile pentru scoala...si...ready, set, go!:-)


ps- am primit un premiu de la Cosmina
merge mai departe la Twisted Chocolate, Grapefruits, Andra, Monica, Iustin, Erase Rewind (Camelia), Balaurita, Crisu si Simonica.
 Nu sunt 10, dar sunt suficienti pentru acum.

 Mai trebuie sa insir 10 lucruri care imi plac, desi am mai facut asta
 -Ideea ca incepe scoala
-Dansul
-Fotografia
 -Tot ce tine de fashion
 -VARA!
 -Cartile bune
 -Diminetile
 -Noile inceputuri

miercuri, 8 septembrie 2010

Poze

Am zis totusi sa uploadez niste poze, mai ales ca am primit si pozele de pe scena, de la festival. Creditele pentru aceste poze sunt ale lui Adrian Bulboaca. Voi incepe cu ele:

 Continui cu cateva poze cu mine care-mi plac enorm, de la Sinaia
 Si ca de final, asa, cateva poze de grup si cu oamenii noi, de la Sinaia


Am evitat sa pun mii si mii de poze din nou, sa nu devin plictisitoare...

Vara asta


Am primit o leapsa de la Balaurita.
 Leapsa suna cam asa: scrie in 3+3+3 fraze ce a insemnat vara asta si vara trecuta pentru tine, iar la final concluziile.

Vara aceasta: am trait niste experiente extraordinare pe care nu credeam ca o sa le traiesc vreodata
 Am lasat in urma indragosteli prostesti si m-am bucurat de viata si de oameni noi
 A fost cea mai tare vara pe care am trait-o ever!

 Vara trecuta:Am invatat sa iubesc dar totusi...
...Am consumat timp si energie pe o iubire care nu mai conta de mult...si...
... Nu prea m-am distrat, fiind focusata pe chestii INUTILE

 Iar acum leapsa merge la cine doreste!:)

marți, 7 septembrie 2010

Sinaia


Am venit, a fost una din cele mai misto experiente ever, a doua pe vara asta, dupa festivalul Ideo Ideis de la Alexandria, am cunoscut oameni noi, ne-am imprietenit, am cantat, ne-am jucat, am facut karaoke, am dansat, am tipat, am dormit in aceasi camera, am mancat la aceasi masa si...nu prea am dormit. Nopti nedormite at all cu mers direct la mic dejun (eventual in pijamale), after party-uri la camera 101 (multumim, galatenilor). 

 Am venit acasa cu telefonul plin de id-uri de messenger, numere de telefon, peste 500 de poze, si cu un gust un pic amar ca s-a terminat atat de repede tot. Cred ca o sa ne fie dor unii de altii si de noptile fara somn.

 Tabara per total a fost extrem de interesanta, fiind o tabara multi-culturala tema principala era discriminarea/combaterea discriminarii.

 Fiind foarte obosita (intr-o saptamana am dormit 24 de ore adunat, cred ca si asa e mult spus), nu-mi mai gasesc cuvintele, oricum a fost o experienta demna de invidiat. 

 Am facut bal mascat, piscina, sauna, jacuzzi, tot felul de jocuri, ne-am cunoscut si am ajuns sa ne fie drag unii de altii...cred ca prea drag, nu prea mai vroiam noi acasa!


Si astea fiind zise....va las cu linkul albumului de pe facebook cu pozele din tabara, ca sa nu le mai atasez aici.

Linkul: AICI

Per total, ca de final asa, a fost cea mai tare vara din toata viata. A fost hot de-a dreptul. Dupa ce o sa ma odihnesc cam vreo 2-3 de zile, o sa fiu fresh si cu forte noi (speram), pentru ca o sa inceapa scoala.


2010 cred ca e cel mai bun an de pana acum (poate si pentru ca nu aveam nicio asteptare de la vara asta...)