miercuri, 30 martie 2011

a cup of tea, darling?

Sunt o mare fană a ceaiurilor, și în permanență încerc să caut altceva. După ce am scăpat de Princess Nori ceai negru cu scorțișoară și măr, care e bestial, am dat deeeee...Lipton.

Ce recomand azi? Ceaiul lipton cu vanilie și caramel, am rămas surprins plăcută de gustul bun, puternic și aromat.

Check it out, așa arată:

Preț: 7,99 ron/20 plicuri.

Vouă ce ceaiuri vă plac?Recomandați-mi:)

15 comentarii:

Felicia spunea...

Lipton cu vanilie si caramel?!?!Poate o sa-mi iau si eu. Oricum daca nu daca nu vedeam post-ul tau, nu afla de el. Mersi :*

Tiida spunea...

Mie-mi place tot de la Lipton dar Summer Fruits :X dar imi plac foarte mult si diferitele variatii de la Pickwick si sunt cam la acelasi pret:)

Mary spunea...

Eu beau ceai rosu si alb pentru ca scad in greutate si scad (ma repet) colesterolul cu care am mari probleme. Cel alb, tot de la Lipton este bun daca este lasat pliculetul un pic in cana, isi lasa o aroma tare placuta dar lasat mai mult devine ingrozitor...Bleah! Of course, fara zahar

Mary spunea...

Btw, am si eu cont pe TPU :-D, unul inteligent, of course din care raspund la fel de inteligent si din care ii ironizez si eu uneori pe acei care sunt, din pacate, viitorul nostru. Zic, uneori, ca oricum o ironie sau o raportare nu prea conteaza in avalansa de prostii

Cristina Cioba spunea...

@felicia-cu placere scumpa mea!:)

Cristina Cioba spunea...

@tiida-multumesc mult pt propunere, o sa icnerc summer fruits!:)

Cristina Cioba spunea...

@mary-eu nu am baut niciodata ceai alb...dar daca spui ca scad in greutate, as vrea sa incerc:)multumesc din suflet ptr sfat!!!

Cristina Cioba spunea...

@mary-tre sa-mi fac si eu, dar ca sa fac misto de ei=))) auch, im bad, aint I?

Cosmina Ion spunea...

Yummy, o sa-l iau si eu :D

Mihaela spunea...

Imi plac o multime de ceaiuri... :) Daca e vorba de ceai la plic, imi place mult ceaiul de zmeura de la K.Lehmann, ceaiul verde cu menta marocana de la Dilmah, ceaiul de mere verzi si melissa de la Fares.
Dintre ceaiurile la vrac, prefer ceaiurile oolong - sunt exceptionale, ti le recomand si tie.

Cristina Cioba spunea...

@cosmina-neaparat!

Cristina Cioba spunea...

@mihaela-merci, am vazut ca si tu esti o pasionata de ceaiuri, asa ca promit solemn sa incerc atat recomandarilea astea cat si cele de pe blog!

Mihaela spunea...

Buna din nou. :) Referitor la comentariul tau, da, mi-ar placea sa facem link exchange, dar pentru mine link exchange-ul nu e facut cu orice blog, ci cu acelea pe care le citesc si le comentez. Si pe al tau il citesc de ceva timp, dar nu am indraznit pana acum sa ma exprim. :P
Asa ca ma bucur sa te adaug in blogroll. :P
Iti urez o zi frumoasa!

Cristina Cioba spunea...

@mihaela-uite unde erau timidele din noi. ne citim reciproc dar tăcut:P așa că te-am adăugat cu mare drag la mine în blogroll!

să ne citim cu drag, drăguță!

Itsa spunea...

Si eu am o mare pasiune pentru ceaiuri.In momentu`de fata am ajuns la unul de la Fares cu fructe exotice.Pe caldura asta,merge absolut perfect cu gheata.