vineri, 29 iulie 2011

Despre Băsescu

Se poate pune bază pe Băsescu?
 -Da, se poate, dar v-am recomanda acid.

 Și-acum lăsând gluma la o parte: toți îl înjurați, dar când vă întreabă omu de sănătate, NICIUNUL nu l-ați votat. Păi cum se poate???

6 comentarii:

Felicia spunea...

La cati prosti dunt in atara asta, sigur s-au gasit unii sa-l voteze....

Sabina spunea...

Pixelu' albastru si flacara violet la un loc... Nici nu stii ce magie alba-neagra iese din combinatia asta :D Nu l-am votat pentru ca nu mi-a placut marinaru' de cand eram tinerica. Si d'atunci ziceam cui avea urechi de auzit ca-i mare hot mutantul asta, da' toata lumea zicea ca-s ca iepurasul ala din banc, curat pusca si vorbesc prostii... Eh, acu' sa se spele cu el pe cap, ca io i-as face voodoo sa cheleasca de tot (si nevasta-sa pe langa el, dar ea numai pe cap, in rest sa-i creasca pe picioare tufe-tufe-tufe, sa falimenteze cu epilatu', si sa fie ca balauru' cu sapte capete: taie un fir, mai cresc cinspe) si sa ramana fiica-sa (oricare dintre ele, daca nu amandoua), bortoasa cu... oricine e cosmaru' lu' Basescu. In rest, numa' bine.

Cristina Cioba spunea...

@felicia-claaar:)

Cristina Cioba spunea...

@chibit-esti bestialaaaa=))))

Cristina Cioba spunea...

@felicia-da prostia e ca pe toti care-i intrebi: ala nu, ala nu:))

INTJ spunea...

eu l-am votat ... pentru ca am asteptat destul 20 de ani sa faca altii ceva. nu c-ar face el (sau Boc), da' macar le arata romanilor in ce hal au ajuns cu al lor "lasa-ma sa te las". poate ca terapia asta de soc ii va trezi intr-un final pe toti "nevinovatii fara de pata" (ex. vezi "invatamant" care se mira ACUM ca nu iau elevii BAC-ul) din tara asta. iar daca ma gandesc in urma, poate ca trebuia sa votez si eu Vadim (cand a fost Vadim vs Iliescu) ... si acum poate deja totul ar fi fost "mai aproape" de cum trebuie sa fie.