sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Despre decizii

Acum ca se termina si sesiunea, let's get back to work!:D


Deciziile vietii mele, desi poate unii o sa zica (si-o sa zica, ca e plin de destepti), ca nu-s sanatoasa la cap, au fost cele mai multe luate rapid. Foarte rapid. Adica: e simplu, vreau sau nu, plec sau stau, fac sau nu fac, da sau nu, dau sau nu, ajut sau nu. O perioada nu ma gandeam nici macar la consecinte, acum am inceput sa cantaresc un pic altfel lucrurile, mai echilibrat,  mai matur, mai mult.


Culmea deciziilor pripite: S-au dovedit a fi bune.  E posibil ca atunci cind le iei pe fuga sa fie totusi cele bune. Nicio decizie din viata mea nu o regret. Nu am de ce. Mi-au adus fie satisfactii, fie lectii fara de care nu as fi avut cum sa fiu cine sunt eu azi.


Nu am reusit sa-mi mai adun gandurile, fie din cauza sesiunii si a oboselii, care-a lansat un nou slogan: "Eu nu dorm. Somnul este doar pentru oameni slabi. Geniile dorm doar 3 ore pe noapte si este suficient. ", probabil voi ramane faimoasa pentru expresia asta, tinand cont c-am repetat-o des des si tuturor.


Acum, chiar si dupa ce am terminat, facui curat luna si spalai si rufele, de ce naiba sa dorm? Somnul e pentru oamenii slabi. Hihi. Dar sa revenim la decizii. Luai recent niste decizii care nu stiu daca au fost neaparat cele mai potrivite, dar pentru moment mi-au adus o liniste monumentala, pe care sincer... o asteptam... Iar azi, azi dupa multe zile pline, mi-am dat seama e ca e posibil sa nu mai vreau linistea asta, ca parca miroase a paguba de cit e de bine...Stiu, trebuie sa fii diliu de-a binelea sa zici ca te-ai saturat de atita bine (ti s-a urit cu binele, cum s-ar zice), insa poate zic asta doar pentru ca (prea)ma obisnuisem cu "aventurile"zilnice, una mai nasoala ca alta, o veste mai proasta ca alta, un somn mai prost ca altul si tot asa. 



Si uite asa trasei eu niste concluzii:


  • Daca ai tarie de caracter treci peste cele mai grele lucruri care i se pot intampla vreodata unui om. Si nu oricum, ci cu zambetul pe buze:)
  • Cea mai naspa parte e cand iti dai seama ca poate n-ai dreptate (da'asta mi se intampla rar, deeeci...)
  • Nu reusesc sa-mi aduc aminte ultima oara cand am zis "Mama, ce odihnita sunt, nu vreau sa dorm" (and anyway, sleep is for the weak). Ce ratata eram cand eram mica si ziceam "Nu vreau sa dorm la pranz"
  • Daca ma suni si eu nu raspund, iar in secunda 2 te sun si nu raspunzi ce dracu faci? Arunci telefonul la gunoi si dansezi tango?
  • Oficial ma saturai de scoala si de facut reading-uri de 30 de pagini unul. Bleeeeeeaaaaaaaaaaaah!!!
  • In sesiune nu facui diferenta intre PLICTISEALA si FOAME.
  • Exact atunci cind zici "Enough, I just hit the rock bottom"se poate si mai rau. Si nu numai ca se poate, dar va si fi
  •  I don't think I'm cut out for the whole bright and sunny thing. 
  • Am luat niste decizii care momentan s-au dovedit a fi bune. Cine stie ce-o mai fi peste 2 zile?
  • Ma apucai de citit big time, despre istorie si teatru. 
  • Intr-un final, anul 2012 incepe sa o ia pe un fagas, nu neaparat bun, dar linistit. La cum incepuse, imi si imaginam ca va fi horror...Avea toate sansele, honestly...
  • What goes around comes back around, deci tot ce pierzi se intoarce la tine intr-un fel sau altul
  • Nu te pui in gura lumii, ca-i plin de prosti
  • Exact cei care acuza de diverse chestii, fac ei insasi aceleasi chestii din care se nasc frustrari si incearca sa-si acopere defectele. Asa-i, papuso?
  • Eu personal, iert doar dupa ce nu mai iubesc... Si e prea tirziu..si oricum, better way to not have a broken heart is pretending u dont have a heart!
Nu mai trag concluzii, ca ma plictisii. Acum traiesc. Viata nu ma asteapta nici macar pe mine..ma duc s-o traiesc...

vineri, 27 ianuarie 2012

Cind?

Am vrut sa dau "publish" la un post nou...lung, pe care l-am scris in vreo 3 zile.

M-am razgandit. Te intreb ceva: Cind ai uitat sa ma privesti frumos si eu sa te fac sa rizi?

miercuri, 25 ianuarie 2012

Shoooc




Ma, sunt socata. Nu pot sa-mi schimb fata de straight face de vreo 10 minute. Intrai si eu pe facebook ca tot omu', dupa sesiune mai ales (dar si-n timpul ei, chiar si la biblioteca. shush, n-am zis nimic) si ce vaaad:


est fiancée à Y. Eee... adicatelea se logodira. O sa ziceti "ce-ai ma nebuno, daca se iubesc oamenii?" Pai oi fi eu nebuna, da'astia-s clasa a 11-a...


Pot sa vomit?!


Ce naiba e cu adolescentii de azi? (Zise matura) Si ce mai inseamna termenul asta de.."logodna"? Mai inseamna ceva? Eu de ce stiam ca trebuie sa fie ceva sfant, pur, care se face din iubire, si care inseamna ca mai ai un an, maxim 2 pana la nunta? De ce nu a venit nimeni si la mine cu un update? Intreb si eu...


Si inca ceva: Ce e cu graba asta de a fi logodita, fetelor? Mi se pare mie sau e cool sa zici "Sunt logodita?"