sâmbătă, 30 iunie 2012

Iarasi despre Facebook

Atentie- acesta este un post programat, eu m-am lipsit de internet probabil pina pe 1 iulie.

V-am vorbit in nenumarate randuri despre Facebook: AICI despre requesturi, AICI despre nelamuriri, AICI despre jocuri, AICI despre relatii si implicatia lor in Facebook, AICI ironic.

Dar acum chiar am o intrebare serioasa. Ba nu, 2. Si a doua tot serioasa (wow, pot fi si serioasa): 1: De ce primesc friend request-uri de la oamenii pe care nu-i cunosc? Pe ce criterii se dau aceste friend request-uri? Sau dupa ce, mai exact? Dupa o poza de profil? Si acum intrebarea existentiala: De ce iti doresti oameni in lista pe care nu-i cunosti?

Buuun, intrebarea numarul 2: De ce ma invita x y si z sa le dau like la pagina? Pai daca-mi place pagina ta, nu-i dau eu like singura?

Intreb si eu, poate se-ndura cineva sa-mi si raspunda.

joi, 28 iunie 2012

Modele de viata


Atentie- acesta este un post programat, eu m-am lipsit de internet probabil pina pe 1 iulie.

Am eu un programel in care imi arata cu ce cautari au ajuns oamenii de pe google la mine pe blog. Unele sunt amuzante, altele pline de greseli gramaticale, altii au dileme existentiale, dar zilele trecute cineva a cautat o explicatie pentru cum sa scrie o scrisoare in care sa-i spuna Innei ca este modelul ei in viata (mentionez ca nu am folosit ghilimele pentru ca nu-mi aduc aminte cum a scris exact domnisoara)

Acum nu comentez eu ca modelul ei in viata este Inna, nu e problema mea si nici nu am nimic cu domnisoara in cauza sau cu Inna. Gusturile nu se discuta, fiecare are dreptul sa admire pe oricine.

Dar eu vreau sa ma aleg de alt aspect: Cum ne alegem noi domnule, modelele astea-n viata? Din cate stiu eu, toti suntem oameni, toti facem greseli, deci prin urmare e cam imposibil sa-ti placa tot sau macar aproape tot din ce face/crede/simte/analizeaza un om.

Voi aveti modele in viata? Pe ce criterii le-ati ales si de ce?

marți, 26 iunie 2012

Seriale

Atentie- acesta este un post planificat, eu lipsindu-ma de internet pina la data de 1.

Buna, buna, sunt eu, Cristina. Imi plac serialele de mor. Am vazut Sex and the city, Desperate housewives, Grey's anatomy si Gossip girl. Dar din nefericire le-am terminat pe toate.

Vreau si eu un serial frumos care sa-mi capteze interesul si timpul. Voi la ce seriale frumoase va uitati?

Multumesc!

duminică, 24 iunie 2012

A gentleman makes other women jealous of his girl

Atentie- acesta este un post programat, eu m-am lipsit de internet probabil pina pe 1 iulie.

Despre gelozie v-am mai povestit eu AICI mai in gluma si AICI mai in serios acum ceva vreme si mi s-a dat dreptate. Acum as vrea sa am o discutie cu voi pe tema titlului postarii: "A gentleman makes other women jealous of his girl"


Ca sa ne lamurim de la bun inceput: N-am de gind sa va insir texte de genul: "Toti sunt la fel", ca nu i-am incercat pe toti si nici nu prea am de gind. Nici nu va tin eu teoria omului gelos, ca probabil fie ati exprimentat-o voi pe propria-va piele (in postura de om gelos), fie ati avut o persoana in viata care v-a demonstrat ca practica bate orice teorie.

Eu vreau sa va vorbesc aici despre nesimtire, mai degraba decit despre gelozie. Care sunt limitele? Spuneam eu odata intr-un post mai vechi ca-n general oamenii au incredere in mine si atunci vin si ma intreaba una alta de genul "Tu cum ai face?", "Tu ce crezi?", etc. E si uite asa imi zicea mai acum cateva saptamani o domnita urmatoarea fraza (ho, nu va panicati, nu-mi citeste blogul'): "Iubitul meu ma tine de mina pe strada si se uita dupa altele". Na, pai, been there done that, iar iubitu'ala al tau e un porc nesimtit si badaran. Stai frate, ca nu zice nimeni sa nu te uiti, ca de-aia ai ochi, sa vezi cu ei. Da'cind printesa de ti-a luat ochii depaseste linia vizuala si tu intorci capu's-o mai zaresti o data...e vizibil si de prost gust.

Pe acelasi principiu, o alta prietena mi-a zis asa: "Niciodata nu imi spune ca sunt frumoasa, dar despre prietenele mele sau fetele de pe strada aud mereu complimente". Urat. Si iarasi de prost gust. Zic io.

Mai mereu aud texte si parca le-am si zis de citeva ori: "Tuturor femeilor li se acorda tandrete si gesturi romantice, iar mie nu". Iar el ce spune? "Da'io nu sunt romantic". Eu in prostia mea asa, am invatat 2 lucruri: 1. Este foarte usor sa mai ajungi la mici compromisuri pentru persoana iubita. 2. Atunci cind iubesti, te bucuri sa-l vezi pe celalalt fericit.

Si nu ma pot abtine sa-nchei c-un cliseu:"Are balta peste". Asa ca fugi fetito, cit te tin picioarele, ca de porci si nesimtiti n-ai nevoie. Dac-astepti dupa x, y si z sa te faca fericit ai sa stai trist pin'la Pastele calutilor gri. Fericirea ti-o mai faci si cu mina ta. Pam pam.