miercuri, 10 octombrie 2012

Tufaru strikes again

Despre Ioana Tufaru asta v-am mai scris eu o data AICI. O stiu de amar de ani, de cand tot cerseste pe la TV, de cand tot cere bani. Emisiunea Happy hour a ajutat-o cat s-a putut de mult, oferindu-i bani de operatie, bani de dentist (pentru ca stimata mademoiselle nu s-a spalat pe dintisorii-i frumosi 16 ani de zile)Problema insa nu s-a solutionat cum ar fi fost firesc: Sa slabeasca dracului, sa-si gaseasca un job, sa-si aranjeze casa aia, sa nu mai manance aiurea-n tramvai...si sa nu mai apara la tv! Ce-a facut ea? S-a certat cu Maruta, s-a dus pe la alte posturi TV si l-a injurat pe Maruta, lipsea de la sala, manca la MC Donald's (pai oare cum si-o fi imaginat ea ca n-o sa fie urmarita?)

Pentru cei care nu stiau, mama ei este stimata Anda Calugareanu, care este un nume ENORM in Romania, lucru care a impins chiar si nume mari precum Stela Popescu sa o ajute cu diverse sume de bani. Bani care se duceau...nu stiu unde se duceau, probabil pe apa Sambetei. S-a demonstrat cu hartii clare ca femeia asta a primit peste 2 miliarde pana acum.

Ar fi trebuit cu cele 2 miliarde sa-si schimbe viata din DEPLORANT in WOW, nu? Eh pe dracu. Mai nou pisilica e acuzata de prostitutie (Baaaah, daca poate e de bine, intrebarea mea e totusi alta: Cine naiba-s barbatii aia care apeleaza la astfel de servicii? ) si mai nou domnisoara se imbraca "sexy"(cu celulita la pachet!) si spala...parbrize! Hoppaaa!!

Nu-mi sta-n caracter sa urmaresc tabloidele, e primul caz care mi-a captat atentia, initial sa ma distrez (da, mi se pare amuzant, spuneti ca n-am suflet!) dar acum ma intriga si continui sa ma uit la fiecare video care apare cu ea. Posibil s-o fi luat-o eu razna, dar mi-e sila.

Mi-e sila ca s-au dus aia sa-i filmeze casa plina de gandaci, lenjeria murdara pe jos, cada murdara si ea statea mandra la TV si zambea. Pai ma femeie, cat de greu poate sa fii sa iei dracu o matura si sa o folosesti?

Mi-e sila ca sunt oameni bolnavi, saraci, dar CURATI in Romania care merita tot sprijinul si ajutorul nostru. Si voi ce faceti???? Ii dati la madame Tufaru, sa-si hraneasca celulita cu niste MC Donald's. Mi-e sila.

N-oi fi avand eu suflet, dar mi-e sila. Pacat.