sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Suntem fericiti, oare?

De multe ori folosim cuvantul "fericit/a", sau expresia "Sunt(ne) fericit", incat tind sa cred ca a devenit un gest mecanic, o expresie pe care o folosim ca si cum am spune "Mi-e foame", "Mi-e sete", "Vreau sa dorm".

Cred ca oricum habar nu avem sa definim fericirea. Ce inseamna sa fim fericiti? Sa avem atatia bani incat sa ne permitem sa ne cumparam o casa pe zi cu piscina si terasa? Sa fim atat de iubiti si sa iubim (de preferat aceeasi persoana sa fie si cea care ne iubeste si cea pe care o iubim)incat sa ne vibreze sufletele tot timpul? Sa avem o cariera extraordinara si sa fim printre cei mai buni in domeniul nostru de activitate? Sau din contra, sa fim fericiti inseamna sa fim sanatosi, sa avem un acoperis deasupra capului, prieteni buni si mancare in frigider?

Sau poate fericit o insemna sa fii acolo unde iti doresti si cu cine iti doresti.

Ma intreb adeseori daca sunt fericita. Dupa ce criterii ma orientez? Voi sunteti fericiti?

vineri, 9 noiembrie 2012

Aproape 2 luni fara placa de par- concluzii

Imi cer scuze ca nu am mai scris, insa scoala, munca pentru scoala, job-ul si mersul la sala ma cam termina si atunci cand am putin liber prefer fie sa port discutii cu oamenii dragi fie sa ies pentru o cafea sau un suc. Curand insa, in 2-3 saptamani ma eliberez de toate datoriile pentru universitatii si vin acasa, unde probabil voi avea timp sa abordez diverse teme din nou. Pinky promise! Deja am inceput demersurile si pentru anul universitar urmator in care voi pleca cu Erasmus si voi imbogati numarul tarilor in care am locuit/studiat! (Revin cu un post si referitor la Erasmus)

Ante scriptum: Acesta NU ESTE si nici NU SE VREA un blog cu sfaturi/ de beauty. Aceasta este o experienta personala, nu sfatuiesc pe nimeni si nici nu garantez ca daca veti incerca ce am incercat eu veti avea aceleasi rezultate!

Dupa cum bine stiti, v-am mai povestit ca am renuntat la placa mea de par si la uscator iar acum zac trantite intr-un sertar, ascunse bine si acoperite de geluri de dus si alte obiecte de care (deocamdata) nu le folosesc pentru ca am un "stoc"neterminat. La pariu ca se simt singurele? Dar nu este nicio problema, isi tin de urat una alteia.

Imediat se fac 2 luni in care parul meu nu a suferit niciun fel de tratament cu caldura si rezultatele se simt si se vad: 

  • Varfurile arata minunat, ca si cum nici nu ar fi fost vreodata despicate.
  • Este foarte moale, are un aspect super ondulat/wavy
  • Lungimea a crescut vizibil si considerabil, cred ca cel putin 3 centimetri (o sa updatez asta cand imi voi indrepta parul, pentru ca am insemnat lungimea acestuia pe un tricou fiind indreptat inainte sa renunt la placa)
  • Nu mai cade decat in cantitati fff mici
Nu as sti sa va spun daca lungimea care a crescut considerabil este datorita faptului ca nu imi mai indrept parul sau/si datorita unei lotiuni pe care mi-a recomandat-o Antonia, care se numeste Gerovital Petroleum  (anti-cadere+uleiuri precum ricin care stimuleaza cresterea)si o gasiti AICI impreuna cu descrierea acesteia si cu comentariile persoanelor care au folosit-o. Pretul observ ca este redus, a ajuns la 18,5 lei, desi nici alte dati nu era prea scump (20-25 lei). Singurul dezavantaj este ca trebuie aplicata o data/saptamana si trebuie sa stati cu ea 3 ore. Insa nu este nicio problema, se gasesc lucruri importante de facut prin casa in 3 ore.

Ca si tratament pentru par mai folosesc Tigi Urban Antidotes Resurrection no 3, il gasiti AICI, pretul este de aproximativ 80 de ron pentru 200 de ml, insa merita din plin!

PS: Iau si niste suplimente pentru par si unghii numite Viaderm, care nu stiu sa spun daca ma ajuta sau nu, insa cu siguranta nici nu fac rau!

Concluzie: Am un feeling masiv ca atunci cand il voi indrepta imi voi dori sa fie din nou wavy, are un are sexy. Deci prin urmare, este posibil sa fi scapat definitiv de placa de par...